Comisia Electorală Centrală a decis astăzi organizarea alegerilor locale noi, pe data de 17 mai, în comuna Târnova din raionul Dondușeni și satul Nucăreni din raionul Telenești. Fotoliile de primar au rămas vacante după ce persoanele care au câștigat mandatele, la alegerile locale din 20 octombrie 2019, au fost aleși președinți de raioane.

Socialistul Vladimir Cebotari, care a luat peste 90% din voturile locuitorilor satului Târnova la alegerile locale din octombrie, a fost ales președinte al raionului Dondușeni.

Iar democrata Mariana Ombun, susținută de 75% din votanții satului Nucăreni la ultimele alegeri locale, a fost numită la conducerea raionului Telenești.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!