Membrii unei grupări infracționale sunt cercetați penal pentru o serie de furturi din locuințe. Este vorba de un bărbat din raionului Ialoveni de 31 de ani și un minor de 17 ani din raionul Criuleni. Suma prejudiciului cauzat păgubașilor se ridică la peste 280 de mii de lei.

Potrivit Poliției, suspecții ar fi săvârșit timp de o lună o serie de furturi în mai multe sate din raionul Criuleni. Ei acționau pe timp de zi, după un plan bine stabilit. Indivizii verificau ca proprietarii să nu fie acasă și pătrundeau în case prin efracție, forțând geamurile sau ușile din termopan. Din locuințe bănuiții sustrăgeau bani, articolele din aur și tehnică. 

La scurt timp, indivizii au fost localizați și reținuții. În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile suspecților din Ialoveni și din Chișinău, unde aceștia locuiau în chirie, polițiștii au depistat și ridicat televizoare, articole din aur, telefoane  mobile și covoare.

La demersul procurorilor, bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile, iar minorul este cercetat în stare de libertate. În continuare oamenii legii acumulează probe. Urmează a fi identificate și alte persoane implicate în comiterea crimelor. 

Foto: politia.md

Foto: politia.md

Foto: politia.md

Foto: politia.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!