Președintele țării Igor Dodon susține că cel mai probabil va candida la următoarele alegeri prezidențiale, care vor avea loc în toamna acestui an. Șeful statului declară că poate acum să afirme faptul că se va avânta în cursa prezidențială, după ce a văzut ultimele sondaje în care ocupă locul de frunte. Declarația a fost făcută la emisiunea „Moldova în direct” e la postul național „Moldova 1”.

„Văd că este susținere din partea cetățenilor, astfel, cel mai probabil, voi participa. Dar totul depinde de rezultate și ce vom livra oamenilor, pana la începutul campaniei electorale avem șase, șapte luni, în aceste luni trebuie să dăm rezultate la oameni”, a fost declarația președintelui.

Anterior, conducerea Partidului Socialiștilor a declarat că Igor Dodon este candidatura formațiunii pentru viitoarele alegeri prezidențiale. Între timp, exponenții partidelor de drepta declară că e necesar să identifice o candidatură comună pentru a o înainta la aceste alegeri.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!