/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Se ascundeau de oamenii legii încă de anul trecut! Trei bărbați, anterior condamnați la închisoare, prinși de poliție

missing
04 februarie 2020, ora 12:24

Trei bărbați condamnați anul trecut de magistrații Judecătoriei Orhei la pedepse cu închisoarea, au fost reținuți de poliție. Indivizii erau dați în căutare după ce în ultimul an s-au ascuns de oamenii legii, eschivându-se de la executarea pedepsei penale. 

Cei trei bărbați, care au între 27 și 30 de ani, au fost condamnați în anul 2019 la pedepse cuprinse între un an și șase ani de închisoare pentru furt, huliganism și violarea domiciliului.

Aceștia au fost prinși în timpul unor razii efectuate de polițiștii Inspectoratului de Poliție Orhei. Bărbații au fost escortați la inspectorat și ulterior arestați.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram