/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Șefă nouă la Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral. Iată cine este și ce experiență deține

04 februarie 2020, ora 15:56

Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral (CICDE) are un director nou. Este vorba despre Doina Bordeianu, cea care a fost anterior director adjunct al Centrului. Aceasta a fost numită în noua funcție la ședința de astăzi a Comisiei Electorale Centrale.

Doina Bordeianu lucrează la CICDE de șase ani și a fost implicată în cinci scrutine naționale, potrivit site-ului oficial CICDE.

Fostul șef al CICDE, Pavel Cabacenco a demisionat pe 10 ianuarie. Cabacenco le-a spus membrilor CEC că pleacă pentru că „sunt alte posibilități de creștere”. El a depus cererea de demisie pe 30 decembrie 2019, dar a rămas să activeze până pe 31 ianuarie 2020.

Pavel Cabacenco era director la CICDE din 11 aprilie 2017.

CICDE  a fost constituit pe lângă Comisia Electorală Centrală (CEC) în anul 2013 în scopul instruirii şi calificării funcţionarilor electorali, inclusiv a persoanelor din Registrul funcţionarilor electorali, perfecţionării profesionale continue a acestora, subiecţilor implicaţi în procesul electoral din Republica Moldova, precum şi altor persoane interesate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram