Un bărbat de 30 de ani urmează a fi supus unei intervenții chirurgicale, după ce a fost înjunghiat ieri-seară în plină stradă în orașul Bălți. Suspectul s-a dovedit a fi un tânăr de 23 de ani. Pe acest caz a fost pornit un proces penal. 

Polițiștii au fost alertați de două ori. Prima oară, în jurul orei 20:06 minute. Un bărbat a comunicat că în municipiul Bălți, la intersecția străzii Puşkin cu strada Chişinăului, un grup de persoane se bat. Peste o minută, a mai parvenit un apel telefonic. O persoană a spus că în aceeași locație, un barbat de 30 ani a fost înjunghiat de o persoană necunoscută.

Ofițera de presă a IP Bălți, Eugenia Molceanov, a declarat că oamenii legii s-au deplasat imediat la fața locului. Ulterior, ei au stabilit că un bărbat de 23 ani, anterior judecat în urma unui conflict, i-a aplicat bărbatului de 30 de ani o lovitură cu cuțitul în regiunea cutiei toracice.

Victima a fost internată de urgență în spitalul municipal Bălţi, în secția terapie intensivă pentru a fi supus intervenției chirurgicale. Tânărul de 23 de ani a fost reţinut. În privinţa acestuia este pornită o cauza penală pentru vătămarea intenționată gravă a integrității corporale sau a sănătății.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!