/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Un bărbat urmează să fie operat, după ce a fost înjunghiat ieri-seară la Bălți. Suspectul, un tânăr de 23 de ani, a fost reținut

missing
04 februarie 2020, ora 11:31

Un bărbat de 30 de ani urmează a fi supus unei intervenții chirurgicale, după ce a fost înjunghiat ieri-seară în plină stradă în orașul Bălți. Suspectul s-a dovedit a fi un tânăr de 23 de ani. Pe acest caz a fost pornit un proces penal. 

Polițiștii au fost alertați de două ori. Prima oară, în jurul orei 20:06 minute. Un bărbat a comunicat că în municipiul Bălți, la intersecția străzii Puşkin cu strada Chişinăului, un grup de persoane se bat. Peste o minută, a mai parvenit un apel telefonic. O persoană a spus că în aceeași locație, un barbat de 30 ani a fost înjunghiat de o persoană necunoscută.

Ofițera de presă a IP Bălți, Eugenia Molceanov, a declarat că oamenii legii s-au deplasat imediat la fața locului. Ulterior, ei au stabilit că un bărbat de 23 ani, anterior judecat în urma unui conflict, i-a aplicat bărbatului de 30 de ani o lovitură cu cuțitul în regiunea cutiei toracice.

Victima a fost internată de urgență în spitalul municipal Bălţi, în secția terapie intensivă pentru a fi supus intervenției chirurgicale. Tânărul de 23 de ani a fost reţinut. În privinţa acestuia este pornită o cauza penală pentru vătămarea intenționată gravă a integrității corporale sau a sănătății.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram