/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Un bărbat din Teleșeu, înjunghiat și lăsat să moară în stradă! Făptașul s-a ascuns într-o colibă de la marginea satului

04 februarie 2020, ora 16:39

Crima teribilă în satul Teleșeu, raionul Orhei. Un bărbat a murit după ce a fost înjunghiat cu o spiță de la umbrelă în regiunea antebrațului stâng. 

Nenorocirea s-a produs ieri după-amiază, iar cadavrul bărbatului, în vârstă de 46 de ani, a fost descoperit aseară, aproape de ora 22:00, în stradă, de către un trecător.

Potrivit poliției, victima și autorul crimei, un bărbat de 31 de ani, consumaseră alcool la ultimul acasă. După ce s-au îmbătat, între ei a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia individul de 31 de ani a luat o spiță de la o umbrelă cu care l-a înjunghiat. Bărbatul a târât victima în stradă, unde a lăsat-o să zacă și s-a făcut nevăzut.

A fost găsit, însă de oamenii legii în scurt timp. Făptașul se ascundea într-o colibă dintr-o vie de la marginea satului.

Acesta a fost reținut și plasat în arest pentru 72 de ore. Acesta urmează să fie tras la răspundere pentru omorul intenționat și riscă până la 15 ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram