Crima teribilă în satul Teleșeu, raionul Orhei. Un bărbat a murit după ce a fost înjunghiat cu o spiță de la umbrelă în regiunea antebrațului stâng. 

Nenorocirea s-a produs ieri după-amiază, iar cadavrul bărbatului, în vârstă de 46 de ani, a fost descoperit aseară, aproape de ora 22:00, în stradă, de către un trecător.

Potrivit poliției, victima și autorul crimei, un bărbat de 31 de ani, consumaseră alcool la ultimul acasă. După ce s-au îmbătat, între ei a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia individul de 31 de ani a luat o spiță de la o umbrelă cu care l-a înjunghiat. Bărbatul a târât victima în stradă, unde a lăsat-o să zacă și s-a făcut nevăzut.

A fost găsit, însă de oamenii legii în scurt timp. Făptașul se ascundea într-o colibă dintr-o vie de la marginea satului.

Acesta a fost reținut și plasat în arest pentru 72 de ore. Acesta urmează să fie tras la răspundere pentru omorul intenționat și riscă până la 15 ani de închisoare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!