Aprobarea creditul promis țării noastre de către autoritățile de la Moscova se află pe ultima sută de metri. Despre aceasta a declarat astăzi deputatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) Vladimir Golovatiuc, în cadrul unei conferințe de presă.

„Pe ultima etapă se află procesul de aprobare a creditului care urmează a fi oferit Republicii Moldova de către Federația Rusă și care este destinat proiectelor de infrastructură. Trebuie să oferim susținerea pe plan legal acestui credit. Dăm asigurări că Parlamentul va conveni asupra aprobării acestui proiect”, a spus Vladimir Golovatiuc.

Amintim că Rusia a promis să ofere un credit de 500 de milioane de dolari pentru dezvoltarea unor proiecte de infrastructură în R. Moldova. Revenit de la Moscova, premierul Ion Chicu s-a lăudat că „țara se va transforma în șantier”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!