/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Un deputat socialist dă asigurări că în curând va fi aprobat creditul promis de Rusia

missing
04 februarie 2020, ora 15:15

Aprobarea creditul promis țării noastre de către autoritățile de la Moscova se află pe ultima sută de metri. Despre aceasta a declarat astăzi deputatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) Vladimir Golovatiuc, în cadrul unei conferințe de presă.

„Pe ultima etapă se află procesul de aprobare a creditului care urmează a fi oferit Republicii Moldova de către Federația Rusă și care este destinat proiectelor de infrastructură. Trebuie să oferim susținerea pe plan legal acestui credit. Dăm asigurări că Parlamentul va conveni asupra aprobării acestui proiect”, a spus Vladimir Golovatiuc.

Amintim că Rusia a promis să ofere un credit de 500 de milioane de dolari pentru dezvoltarea unor proiecte de infrastructură în R. Moldova. Revenit de la Moscova, premierul Ion Chicu s-a lăudat că „țara se va transforma în șantier”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram