/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Consecințele vântului puternic: O cursă avia a fost anulată, iar un punct de trecere a frontierei și-a sistat activitatea

missing
05 februarie 2020, ora 22:06

E vânt puternic în toată țara la această oră! În capitală au fost înregistrate deja primele „consecințe”. O mașină a fost avariată pe o stradă după ce peste ea a căzut o creangă dintr-un copac. Tot din cauza vântului puternic, autoritățile din România au decis să întrerupă alimentarea cu energie electrică a punctului de trecere a frontierei „Cahul – Oancea”, așa că activitatea acestuia a fost sistată, anunță Poliția de Frontieră.

Totodată, potrivit reprezentanților punctului de trecere a frontierei Albița, până la miezul nopții, nu se va permite intrarea în România a camioanelor care pleacă spre București, motivul fiind intensificarea vântului, astfel fiind periculoasă circulația camioanelor pe anumite trasee.

Tot din cauza condițiilor meteo nefavorabile, ruta aeriană Istanbul – Chișinău, care trebuia să sosească pe aeroportul din capitală la ora 20:50, a fost anulată.

Sursa foto: Facebook/ Nicu Gușan

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram