E vânt puternic în toată țara la această oră! În capitală au fost înregistrate deja primele „consecințe”. O mașină a fost avariată pe o stradă după ce peste ea a căzut o creangă dintr-un copac. Tot din cauza vântului puternic, autoritățile din România au decis să întrerupă alimentarea cu energie electrică a punctului de trecere a frontierei „Cahul – Oancea”, așa că activitatea acestuia a fost sistată, anunță Poliția de Frontieră.

Totodată, potrivit reprezentanților punctului de trecere a frontierei Albița, până la miezul nopții, nu se va permite intrarea în România a camioanelor care pleacă spre București, motivul fiind intensificarea vântului, astfel fiind periculoasă circulația camioanelor pe anumite trasee.

Tot din cauza condițiilor meteo nefavorabile, ruta aeriană Istanbul – Chișinău, care trebuia să sosească pe aeroportul din capitală la ora 20:50, a fost anulată.

Sursa foto: Facebook/ Nicu Gușan

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!