Un angajat al Consulatului Ucrainei la Bălți ar fi violat o adolescentă de 17 ani din Sângerei. Cazul a avut loc în noaptea de marți spre miercuri în sectorul Dacia din Bălți, scrie nordnews.md.

Tânăra a fost abuzată sexual de doi indivizi cu vârsta de 37 și respectiv 38 de ani. Unul dintre violatori s-a dovedit a fi un angajat al Consulatului Ucrainei la Bălți. Informația a fost confirmată pentru sursa citată, de surse avizate din cadrul Inpsectoratului de Poliție Bălți, dar și a Procuraturii Bălți.

Șeful adjunct al Procuratorii Bălți, Alexandru Celac a declarat că nu cunoaște despre acest caz.

Deocamdată, serviciul de presă al IP Bălți nu a confirmat, dar nici nu infirmat informația. Oamenii legii vor veni cu mai multe detalii pe parcursul acestei zile. Sursele sursei citate, sub protecția anonimatului, au menționat că unul dintre cei doi bărbați a fost reținut de oamenii legii. Cel de-al doilea, încă nu a fost reținut, dat fiind faptul că are imunitate diplomatică.

Aceleași surse au ținut să menționeze că acesta ar fi Alexandr Storojuc, consul în cadrul Consulatului Ucrainei în municipiul Bălți.

Potrivit altor surse, minora face parte dintr-o familie monoparentală, este originară din raionul Sângerei și locuiește la Bălți. Mama fetei este plecată la muncă peste hotare.

Contactați de redacție, reprezentanții Consulatului Ucrainei la Bălți au declarat că nu pot veni deocamdată cu o reacție cu privire la acest caz.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!