Are milioane de urmăritori pe Instagram și propria linie de cosmetice. Baddie Winkle este cea mai vârstnică influenceriță din lume și, la 92 ani, se distrează mai ceva ca adolescentele!

Faceți cunoștință cu Helen Ruth van Winkle, zisă și Baddie pe Instagram, o bătrânică care a devenit senzație pe internet încă de acum câțiva ani! Pe contul său, la descrie aceasta a scris: „Fur inimile bărbaților încă din 1928”!

A1.ro scrie că înainte de a cunoaște faima, Hellen a dus o viață destul de normală în Waco, Kentucky. Avea o fermă mică de 6 acri, avea grijă de strănepoții ei și mergea la biserică în fiecare duminică. Apoi, într-o bună zi, una dintre strănepoatele ei i-a făcut o poză într-o pereche de pantaloni scurți tăiați și un tricou cu cravată. Cu ceva ajutor din partea aceleiași strănepoate, blonda și-a pus la punct contul de Instagram pe care a postat poza și de aici…restul e istorie!

Sunt o scorpie, mereu am fost o rebelă!” Prima postare a femeii a devenit rapid virală, iar numărul adepților ei a crescut constant.

Baddie Winkle a luat cu asalt social media prin ținutele sale strălucitoare și excentrice: „Am avut tot felul de bărbați, dar niciunul nu merită să-ți ratezi viața!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ✨?? BAD LIL BADDIE ???✨ (@baddiewinkle) on

Foto: baddiewinkle

Foto: baddiewinkle

Foto: baddiewinkle

Foto: baddiewinkle

Foto: baddiewinkle

Foto: baddiewinkle

Foto: baddiewinkle

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!