Pasha Parfeni, artist și compozitor de succes din R. Moldova, a lansat în premieră varianta acustică a melodiei „My Wine”, piesa cu care va concura în acest an la selecția națională Eurovision 2020, de la sfârșitul lunii februarie. 

Filmările au avut loc într-o destinație turistică din Moldova, și anume beciurile de la Mileștii Mici. Artistul a fost îmbrăcat în haine cu motive tradiționale, dorind astfel ca „toată Europa să-și dorească să viziteze Moldova”.

Clipul a fost lansat acum două zile, iar despre lansare a scris interpretul pe pagina sa de Facebook. În câteva zile, clipul  a adunat peste 23 de mii de vizualizări.

Prieteni, vă prezint cu bucurie videoclipul piesei “MY WINE”! Sper să vă placă și sper să mă susțineți pe 29 februarie la televoting! Susținerea voastră contează pentru mine foarte mult! 
Vă promit să muncesc zi și noapte ca să ajungem în finala Concursului Internațional Eurovision. Voi reprezenta țara pe scena din Rotterdam în așa fel încât toată Europa să-și dorească să viziteze Moldova, inclusă recent în top 10 destinații turistice vinicole pentru 2020”, a scris Parfeni.

Reprezentantul țării noastre la concursul european, care va fi ales la sfârșitul lunii februarie, va evolua pe marea scenă de la Rotterdam, Olanda al doilea. În aceeași seară vor mai evolua reprezentanții altor 17 țări, printre care Austria, Grecia, Bulgaria și Portugalia.

Marea finală Eurovision 2020 va avea loc pe 16 mai. Pentru marele trofeu vor lupta reprezentanții a 26 de state.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!