/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

În haine cu motive tradiționale, Pasha Parfeni a lansat clipul piesei „My Wine”

missing
05 februarie 2020, ora 12:47

Pasha Parfeni, artist și compozitor de succes din R. Moldova, a lansat în premieră varianta acustică a melodiei „My Wine”, piesa cu care va concura în acest an la selecția națională Eurovision 2020, de la sfârșitul lunii februarie. 

Filmările au avut loc într-o destinație turistică din Moldova, și anume beciurile de la Mileștii Mici. Artistul a fost îmbrăcat în haine cu motive tradiționale, dorind astfel ca „toată Europa să-și dorească să viziteze Moldova”.

Clipul a fost lansat acum două zile, iar despre lansare a scris interpretul pe pagina sa de Facebook. În câteva zile, clipul  a adunat peste 23 de mii de vizualizări.

Prieteni, vă prezint cu bucurie videoclipul piesei “MY WINE”! Sper să vă placă și sper să mă susțineți pe 29 februarie la televoting! Susținerea voastră contează pentru mine foarte mult! 
Vă promit să muncesc zi și noapte ca să ajungem în finala Concursului Internațional Eurovision. Voi reprezenta țara pe scena din Rotterdam în așa fel încât toată Europa să-și dorească să viziteze Moldova, inclusă recent în top 10 destinații turistice vinicole pentru 2020”, a scris Parfeni.

Reprezentantul țării noastre la concursul european, care va fi ales la sfârșitul lunii februarie, va evolua pe marea scenă de la Rotterdam, Olanda al doilea. În aceeași seară vor mai evolua reprezentanții altor 17 țări, printre care Austria, Grecia, Bulgaria și Portugalia.

Marea finală Eurovision 2020 va avea loc pe 16 mai. Pentru marele trofeu vor lupta reprezentanții a 26 de state.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram