/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Madonna vrea să îi aibă chiriași pe prințul Harry și Meghan Markle, în apartamentul ei din New York

missing
05 februarie 2020, ora 14:05

Madonna vrea să îi aibă chiriași, în New York, pe prințului Harry și pe Meghan Markle. Într-un videoclip, considerat de unii bizar, regina muzicii pop s-a oferit să le închirieze apartamentul pe care îl deține în Manhattan pentru ca ducii de Sussex să nu mai fie stea în Canada, scrie digi24.

Madonna i-a făcut această ofertă prințului Harry în timp ce se pregătea pentru unul dintre concertele pe care le susține în această perioadă la Londra.

Harry, nu fugi în Canada. Este atât de plictisitor acolo. O să îi las să subînchirieze apartamentul pe care îl am în Central Park West. Are două dormitoare și cea mai bună priveliște din Manhattan. Un balcon superb, sigur ieșiți în câștig. (Balconul, n.r.) va pecetlui afacerea. Palatul Buckingham nu este cu nimic mai presus decât Central Park West. Priveliștea este cu siguranță mai bună. Da, nu o mulțime de băieți cu pălării de lână”, a spus Madonna.

Ducii de Sussex nu mai folosesc titlul de Alteţă Regală. Asta deoarece nu mai sunt membri activi ai Familiei Regale. Anunţul oficial a venit după ce ducii de Sussex şi-au comunicat dorinţa de a face un pas în spate din rolurile de prim-plan ca membri ai familiei regale britanice şi de a deveni independenţi financiar.

Vezi și:

Prinţul Harry afirmă că s-a retras din casa regală britanică „cu o mare tristeţe”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram