/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Noi numiri la Guvern. Au fost schimbați jumătate dintre reprezentanții Executivului în teritoriu

missing
05 februarie 2020, ora 18:03

Jumătate dintre reprezentanții Guvernului în teritoriu au fost schimbați în cadrul ședinței de astăzi a Executivului. De asemena, au fost numiți doi directori adjuncți la Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) și un administrator nou la „Moldova IT Park”. Astfel, Cabinetul de Miniștri a aprobat următoarele numiri: 

Șef nou la oficiul teritorial Căușeni al Cancelariei de Stat, reprezentant al Guvernului în teritoriu din data de 10 februarie.

Șef adjunct nou la oficiul teritorial Căușeni al Cancelariei de Stat, responsabil de raionul Ștefan Vodă din data de 10 februarie.

Șef adjunct nou la oficiului teritorial Căușeni al Cancelariei de Stat, responsabil de raionul Anenii-Noi din data de 10 februarie.

Șef adjunct nou la oficiul teritorial Bălți al Cancelariei de Stat, responsabil de raionul Glodeni din data de 10 februarie.

Șef adjunct nou la oficiul teritorial Bălți al Cancelariei de Stat, responsabil de raionul Râșcani din data de 10 februarie.

Șef adjunct nou la oficiului teritorial Chișinău al Cancelariei de Stat, responsabil de raionul Criuleni din data de 10 februarie.

Șef adjunct nou la oficiului teritorial Chișinău al Cancelariei de Stat, responsabil de raionul Strășeni din data de 10 februarie.

Șef adjunct nou la oficiului teritorial Chișinău al Cancelariei de Stat, responsabil de raionul Dubăsari din data de 10 februarie.

Șef adjunct nou la oficiului teritorial Chișinău al Cancelariei de Stat, responsabil de raionul Ialoveni din data de 10 februarie.

Șef adjunct nou la oficiului teritorial Edineț al Cancelariei de Stat, responsabil de raionul Ocnița data de 10 februarie.

Șef adjunct nou la oficiului teritorial Edineț al Cancelariei de Stat, responsabil de raionul Dondușeni din data de 10 februarie.

Șef adjunct nou la oficiului teritorial Edineț al Cancelariei de Stat, responsabil de raionul Briceni din data de 10 februarie.

Șef adjunct nou la oficiului teritorial Edineț al Cancelariei de Stat, responsabil de raionul Leova din data de 10 februarie.

Șef adjunct nou la oficiului teritorial Orhei al Cancelariei de Stat, responsabil de raionul Rezina din data de 10 februarie.

Șef adjunct nou la oficiului teritorial Orhei al Cancelariei de Stat, responsabil de raionul Telenești din data de 10 februarie.

Șef adjunct nou la oficiului teritorial Orhei al Cancelariei de Stat, responsabil de raionul Șoldănești din data de 10 februarie.

Șef adjunct nou la oficiului teritorial Ungheni al Cancelariei de Stat, responsabil de raionul Nisporeni din data de 10 februarie.

Director adjunct nou în domeniul fito-sanitar la Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA). Acesta își va exercita atribuțiile din data de 6 februarie.

Director adjunct nou în domeniul siguranța alimentelor și protecția consumatorului la ANSA. Acesta își va exercita atribuțiile din data de 6 februarie 2020.

Administrator nou la Parcul pentru Tehnologii Informaționale „Moldova IT Park” din data de 24 februarie. Acesta își va exercita atribuțiile pentru un termen de cinci ani.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram