Ploaia de ieri a dat peste cap nu doar circulația automobilelor, dar și a unui echipaj medical de urgență. O ambulanță a rămas blocată în curtea unui bloc din capitală, după ce a nimerit cu roțile într-o groapă.

Pe rețelele sociale a apărut o secvență video în care se poate vedea că șoferul accelerează pentru a debloca roțile, însă nu îi reușește. Potrivit martorilor, cazul a avut loc după miezul nopții, pe strada Ion Pelivan din sectorul Buiucani al capitalei.

Sursa video: Facebook/ ГБМ

Acesta nu este primul caz când pe străzile din capitală se surpă asfaltul. După ploaia de ieri-seară, o gaură mare s-a format în asfalt pe strada Tighina din sectorul Centru al capitalei. O persoană, care se deplasa pe această porțiune de drum, a fost cât pe ce să cadă în groapă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!