/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

O femeie a ajuns la spital după ce o mașină s-a izbit de un copac lângă Holercani. Șoferul conducea cu viteză

missing
05 februarie 2020, ora 15:52

O femeie a ajuns la spital după ce mașina în care se afla în calitate de pasageră a derapat de pe traseu și s-a izbit violent de un copac, după care s-a răsturnat. Potrivit poliției, șoferul conducea cu viteză.

Accidentul s-a produs în această dimineață, în apropiere de satul Holercani, raionul Dubăsari. La volanul mașinii Mercedes se afla un tânăr de 22 de ani. Șoferul a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă periculoasă. Testul alcoolscopic a arătat că acesta nu a consumat alcool.

Pasagera, în vârstă de 32 de ani, a fost preluată de un echipaj de la ambulanță și transportat la Spitalul raional Criuleni. Cazul este investigat de poliție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram