/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Pregătiri „speciale” înainte de vizita lui Dodon la o grădiniță: „Copiii să fie îmbrăcați, tunși și pieptănați frumos”

missing
05 februarie 2020, ora 22:32

Pregătiri „speciale” înainte de vizita președintelui Igor Dodon la grădinița numărul 225 din sectorul Ciocana al capitalei. Șeful statului este așteptat mâine în instituție, iar vizita acestuia pare să le dea bătăi de cap atât administrației, cât și educatoarelor, care le-au cerut părinților să își aducă mâine micuții la grădiniță îmbrăcați, tunși și pieptănați frumos.

Un astfel de mesaj al unei educatoare a fost publicat pe pagina de Facebook „Părinți Solidari”. Educatoarea a mai cerut, de asemenea, ca un părinte să fie prezent la eveniment.

 

Situația a fost comentată de mai multe persoane publice și politicieni. Printre ei, deputatele Maria Ciobanu și Doina Gherman.

„Vojdiul” mâine va vizita o instituție preșcolară, instituție pe care până mai ieri o vizita cu treabă și, mai ales, fără treabă, fostul deputat traseist Nae-Simion Pleșca. Sincer, îmi este rușine pentru textul de mai jos. Atât pentru conținut cât și pentru formă…”, a menționat Maria Ciobanu.

„În cele mai bune tradiții sovietice, părinții sunt somați să își pregătească copiii de vizita președintelui: “îmbrăcați, frezați, pieptănați frumos.” Asta deoarece de obicei copiii umblă “dezbrăcați, flocoși și nepieptănați”! PS: Colegi deputați, mâine, 06.02.2020 va avea loc ședința în plen. Vă rog să veniți toți “îmbrăcați, frezați, pieptănați frumos” că nu de alta, dar poate ne onorează cu prezența vreun înalt oficial!”, a ironizat Doina Gherman.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram