Pregătiri „speciale” înainte de vizita președintelui Igor Dodon la grădinița numărul 225 din sectorul Ciocana al capitalei. Șeful statului este așteptat mâine în instituție, iar vizita acestuia pare să le dea bătăi de cap atât administrației, cât și educatoarelor, care le-au cerut părinților să își aducă mâine micuții la grădiniță îmbrăcați, tunși și pieptănați frumos.

Un astfel de mesaj al unei educatoare a fost publicat pe pagina de Facebook „Părinți Solidari”. Educatoarea a mai cerut, de asemenea, ca un părinte să fie prezent la eveniment.

 

Situația a fost comentată de mai multe persoane publice și politicieni. Printre ei, deputatele Maria Ciobanu și Doina Gherman.

„Vojdiul” mâine va vizita o instituție preșcolară, instituție pe care până mai ieri o vizita cu treabă și, mai ales, fără treabă, fostul deputat traseist Nae-Simion Pleșca. Sincer, îmi este rușine pentru textul de mai jos. Atât pentru conținut cât și pentru formă…”, a menționat Maria Ciobanu.

„În cele mai bune tradiții sovietice, părinții sunt somați să își pregătească copiii de vizita președintelui: “îmbrăcați, frezați, pieptănați frumos.” Asta deoarece de obicei copiii umblă “dezbrăcați, flocoși și nepieptănați”! PS: Colegi deputați, mâine, 06.02.2020 va avea loc ședința în plen. Vă rog să veniți toți “îmbrăcați, frezați, pieptănați frumos” că nu de alta, dar poate ne onorează cu prezența vreun înalt oficial!”, a ironizat Doina Gherman.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!