Soluția pentru actuala situație politică și implicit, „debarcarea” lui Igor Dodon de la Președinție ar fi o eventuală alianță ACUM – PDM. O spune liderul Partidului Unității Naționale, Octavian Țîcu, care le sugerează liderilor PAS, PPDA și PDM să „își concentreze atenția asupra acestui lucru”.

„Pe asta ar trebui să își concentreze atenția Maia Sandu, Andrei Năstase și Pavel Filip. Soluția este această alianță de circumstanță. Este nevoie de crearea unui alt context politic”, a declarat Octavian Țîcu la emisiunea „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova.

Anterior, același sfat l-a dat celor trei lideri politici de la Chișinău și fostul președinte al României, Traian Băsescu. Lidera PAS, Maia Sandu a exclus categoric această posibilitate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!