/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Țuțu a fost localizat în România. Voicu: „Ar putea ca dosarul să fie transmis în România, să fie condamnat acolo”

missing
05 februarie 2020, ora 06:51

Fostul deputat democrat Constantin Țuțu a fost localizat în România, o spune ministrul de Interne, Pavel Voicu. Acesta zice că Procuratura de la noi colaborează cu procurorii din România în eventualitatea expedierii dosarului peste Prut, pentru ca acesta să fie condamnat, dacă va fi găsit vinovat de ce i se incriminează. Declarația a fost făcută la emisiunea „Puterea a patra” de la N4. 

„E posibil, atunci când sunt infracțiuni care prezintă interes, dar credeți-mă că Țuțu prezintă interes, fiindcă într-adevăr a fost implicat în cazuri de contrabandă și cu droguri. Eu activam în calitate de comisar de poliție pe atunci, la Botanica, și am cercetat niște cazuri de tâlhărie și iarăși, asupra persoanelor care practicau contrabanda cu țigările. Dumnealui a avut și calitate de bănuit. Noi nu am uitat nici atunci când dumnealui a fost reținut cumva de poliție și nu știu de ce nu a avut finalitate cazul în care dumnealui avea în portbagaj o doamnă și unde o ducea și ce dorea să facă. Noi o să mergem pas cu pas și o să completăm palmaresul cu cele comise aici, pe teritoriul Republicii Moldova”, a declarat Voicu.

Ministrul a vorbit și despre dosarul lui Țuțu de la Orhei din care spune că a scăpat în „circumstanțe interesante”.

Cât privește locația actuală a acestuia, Pavel Voicu zice că a primit niște fotografii surprinse cu el într-o sală de sport din București.

Constantin Țuțu a dispărut din Republica Moldova în vara anului trecut. De atunci, pe numele acestuia au fost pornite în Republica Moldova două dosare penale. El se află în prezent în căutare internațională.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram