Fostul deputat democrat Constantin Țuțu a fost localizat în România, o spune ministrul de Interne, Pavel Voicu. Acesta zice că Procuratura de la noi colaborează cu procurorii din România în eventualitatea expedierii dosarului peste Prut, pentru ca acesta să fie condamnat, dacă va fi găsit vinovat de ce i se incriminează. Declarația a fost făcută la emisiunea „Puterea a patra” de la N4. 

„E posibil, atunci când sunt infracțiuni care prezintă interes, dar credeți-mă că Țuțu prezintă interes, fiindcă într-adevăr a fost implicat în cazuri de contrabandă și cu droguri. Eu activam în calitate de comisar de poliție pe atunci, la Botanica, și am cercetat niște cazuri de tâlhărie și iarăși, asupra persoanelor care practicau contrabanda cu țigările. Dumnealui a avut și calitate de bănuit. Noi nu am uitat nici atunci când dumnealui a fost reținut cumva de poliție și nu știu de ce nu a avut finalitate cazul în care dumnealui avea în portbagaj o doamnă și unde o ducea și ce dorea să facă. Noi o să mergem pas cu pas și o să completăm palmaresul cu cele comise aici, pe teritoriul Republicii Moldova”, a declarat Voicu.

Ministrul a vorbit și despre dosarul lui Țuțu de la Orhei din care spune că a scăpat în „circumstanțe interesante”.

Cât privește locația actuală a acestuia, Pavel Voicu zice că a primit niște fotografii surprinse cu el într-o sală de sport din București.

Constantin Țuțu a dispărut din Republica Moldova în vara anului trecut. De atunci, pe numele acestuia au fost pornite în Republica Moldova două dosare penale. El se află în prezent în căutare internațională.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!