Un bărbat din satul Ciulucani, raionul Telenești a scăpat cu viață ca prin minune, după ce a fost înjunghiat de două ori în abdomen și lăsat să zacă în stradă. Totul s-a întâmplat ieri după-amiază.

Victima în vârstă de 40 de ani, agresorul de 29 de ani și un alt bărbat, în vârstă de 50 de ani, au consumat împreună alcool. După mai multe pahare cu tărie, între primii doi s-a iscat un conflict. Tânărul de 29 de ani a scos din buzunarul hainei un cuțit cu care l-a înjunghiat în abdomen pe celălalt bărbat și s-a făcut nevăzut.

Bărbatul rănit a fost descoperit de un trecător, în timp ce zăcea la pământ în apropiere de biserica din localitate. Acesta a fost dus la spitalul din Telenești și se simte bine.

Agresorul a fost reținut deja și plasat în arest pentru 72 de ore. Individul se ascundea în casa concubinei sale. Arma infracțiunii a fost descoperită în locuința proprie a tânărului de 29 de ani.

Oamenii legii investighează circumstanțele producerii acestui caz. În funcție de gravitatea leziunilor cu care s-a ales victima, urmează a fi intentată o cauză penală.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!