/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

UPDATE: /VIDEO/ Nimeni nu a avut de suferit în urma accidentului de la Botanica

missing
05 februarie 2020, ora 11:28

UPDATE ORA 11:28 În urma accidentului rutier, produs astăzi în sectorul Botanica al capitalei, nimeni nu a avut de suferit. La volanul automobilului se afla un tânăr de 19 ani. Accidentul s-a produs, după ce șoferul a pierdut controlul volanului.

Potrivit ofițerei de presă a DP Chișinău, Natalia Stati, poliția a fost sesizată în această dimineață, la ora 06:25 minute. Șoferul riscă șase puncte de penalizare și 1500 de lei amendă.

Știrea inițială: Un accident rutier s-a produs astăzi în sectorul Botanica din capitală. O mașină s-a tamponat în copacii de pe marginea drumului, din cauza vitezei excesive.

În automobilul de model „BMW X5” se aflau patru tineri. Șoferul se deplasa pe bulevardul Traian, spun martorii, aflați la fața locului.

La scurt timp a intervenit un echipaj al Inspectoratului Național de Patrulare (INP). Mașina urma a fi încărcată pe platforma unui evacuator. Numerele de înmatriculare ale automobilului au fost scoase.

Polițiștii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram