Actrița Shannen Doherty, devenită celebră datorită rolului din serialul tv „Beverly Hills 90210”, a dezvăluit ieri dimineață că suferă de cancer în stadiul 4, la trei ani după ce a finalizat tratamentul pentru cancer la sân și a fost declarată vindecată.

Doherty, 48 de ani, care a fost prima dată diagnosticată cu cancer în 2015, a izbucnit în lacrimi la emisiunea „Good Morning America” și a mărturisit că se luptă din nou cu boala de aproximativ un an. Actrița nu a precizat tipul de cancer de care suferă în timpul interviului, relatează USA Today.

„Este o pastilă amară, greu de inghițit. Am zile în care spun: „De ce eu?”. Apoi îmi spun: „Păi, de ce nu eu? De ce ar merita altcineva asta și eu nu”. Nimeni nu merită asta”, a spus actrița.

Digi24 scrie că în prezent, Doherty se află în mijlocul unui proces pentru recuperarea unei sume de bani, după ce casa ei a fost grav afectată de un incendiu, în 2018. Ea a spus că a decis să își facă public diagnosticul, deoarece documentele legale în care este menționată boala vor fi făcute publice în cursul acestui proces.

Aș prefera ca oamenii să audă de la mine”, a spus ea. „Nu vreau interpretări; nu vreau să se afle dintr-un document al instanței. Vreau să controlez narațiunea. Vreau ca oamenii să știe de la mine”, a mai spus actrița.

Shannen a spus că mama și soțul ei îi sunt alături și o încurajează. „Mama mea este incredibil de puternică. La fel și soțul meu, dar eu îmi fac griji pentru el”, a mai spus ea.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!