/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Dan Balan își sărbătorește ziua de naștere. Mesajul emoționant al mamei sale

06 februarie 2020, ora 14:29

Dan Bălan își sărbătorește ziua de naștere. Celebrul artist moldovean împlinește astăzi 41 de ani. Cu această ocazie, mama sa Ludmila Balan a ținut să vină cu un mesaj emoționant.

Interpretul s-a născut în anul 1979 la Chișinău. Este fiul vedetei de televiziune Ludmila Bălan și al lui Mihai Bălan, diplomat, fost ambasador al R. Moldova în Israel.

De asemenea, Dan Bălan este primul artist moldovean nominalizat la premiile Grammy. Este fondatorul renumitei formaţii O-Zone. În 1999, trupa a cunoscut succesul internaţional cu piesa „Dragostea din tei”, care a făcut senzaţie în întreaga lume. Hitul a fost interpretat de peste 200 de artişti în 14 limbi diferite, obţinând Discul de Platină în 2004.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram