Dan Bălan își sărbătorește ziua de naștere. Celebrul artist moldovean împlinește astăzi 41 de ani. Cu această ocazie, mama sa Ludmila Balan a ținut să vină cu un mesaj emoționant.

Interpretul s-a născut în anul 1979 la Chișinău. Este fiul vedetei de televiziune Ludmila Bălan și al lui Mihai Bălan, diplomat, fost ambasador al R. Moldova în Israel.

De asemenea, Dan Bălan este primul artist moldovean nominalizat la premiile Grammy. Este fondatorul renumitei formaţii O-Zone. În 1999, trupa a cunoscut succesul internaţional cu piesa „Dragostea din tei”, care a făcut senzaţie în întreaga lume. Hitul a fost interpretat de peste 200 de artişti în 14 limbi diferite, obţinând Discul de Platină în 2004.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!