În prima ședință a Parlamentului din această sesiune și-au început activitatea și doi deputați noi. Este vorba despre socialista Marina Radvan și reprezentantul Blocului ACUM, Virgiliu Pâslariuc, care a aderat la fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate.

Curtea Constituțională a validat mandatele celor doi deputați pe 27 decembrie 2019.

Rădvan a ocupat locul Tatianei Cunețchi, care și-a dat demisia din funcția de deputată în favoarea funcției de șefă a Agenției Servicii Publice. Pâslariuc a venit în Parlament în locul deputatului Serghei Cataranciuc, care a decedat.

Precizăm că Serghei Cataranciuc făcea parte din fracțiunea PPDA, iar Virgiliu Pâslariuc, care a fost următorul în lista Blocului ACUM la parlamentare, a aderat la fracțiunea PAS din Legislativ.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!