Manasi Joshi avea 22 de ani atunci când a suferit un accident, care a făcut-o să pornească pe un alt drum. Tânăra, care începuse o carieră de inginer în IT, și-a pierdut un picior. Drama ei a făcut-o însă să descopere badmintonul, sport la care a devenit campioană mondială.

Libertatea.ro scrie că tânăra care trăiește în India și-a pierdut piciorul din cauza intervenției întârziate a doctorilor. Potrivit sursei citate, a așteptat mult timp în ambulanță, iar când a ajuns la spital nu era niciun chirurg prezent. În total, au trecut nouă ore de la accident rutier. Costul acestui timp pierdut a fost piciorul tinerei. Nu a fost sfârșitul, ci începutul unui nou drum.

Tânăra practicase multe sporturi în copilărie, printre care și fotbal, baschet, volei. Favoritul său a fost badminton. Iar pasiunea pentru acest sport a însemnat sfârșitul carierei de inginer IT și începutul unui drum în lumea campionilor mondiali.

De atunci, și-a dedicat tot mai mult timp acestui sport, iar după mai multe victorii a ajuns în echipa națională a Indiei.

Totul s-a schimbat. Lumea a început să mă recunoască pe stradă”, povestește tânăra, amintindu-și despre victoriile care i-au adus faima în țara sa, respectiv campionatul mondial la bandminton.

Acum, Manasi Joshi și-a stabilit următorul țel: vrea să ajungă la Jocurile Paralimpice de la Tokyo.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!