/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Drama unei tinere care a ajuns campioană după un accident

missing
06 februarie 2020, ora 10:49

Manasi Joshi avea 22 de ani atunci când a suferit un accident, care a făcut-o să pornească pe un alt drum. Tânăra, care începuse o carieră de inginer în IT, și-a pierdut un picior. Drama ei a făcut-o însă să descopere badmintonul, sport la care a devenit campioană mondială.

Libertatea.ro scrie că tânăra care trăiește în India și-a pierdut piciorul din cauza intervenției întârziate a doctorilor. Potrivit sursei citate, a așteptat mult timp în ambulanță, iar când a ajuns la spital nu era niciun chirurg prezent. În total, au trecut nouă ore de la accident rutier. Costul acestui timp pierdut a fost piciorul tinerei. Nu a fost sfârșitul, ci începutul unui nou drum.

Tânăra practicase multe sporturi în copilărie, printre care și fotbal, baschet, volei. Favoritul său a fost badminton. Iar pasiunea pentru acest sport a însemnat sfârșitul carierei de inginer IT și începutul unui drum în lumea campionilor mondiali.

De atunci, și-a dedicat tot mai mult timp acestui sport, iar după mai multe victorii a ajuns în echipa națională a Indiei.

Totul s-a schimbat. Lumea a început să mă recunoască pe stradă”, povestește tânăra, amintindu-și despre victoriile care i-au adus faima în țara sa, respectiv campionatul mondial la bandminton.

Acum, Manasi Joshi și-a stabilit următorul țel: vrea să ajungă la Jocurile Paralimpice de la Tokyo.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram