/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Iarna își arată deja colții. Mai multe mașini au fost blocate în zăpadă la Cahul

06 februarie 2020, ora 13:17

Iarna și-a intrat deja în drepturi în sudul țării, unde ninsorile din ultimele ore au provocat probleme. Un microbuz de rută, care transporta 15 pasageri și șapte mașini în care se aflau circa 13 persoane, au rămas blocate pe drum din cauza zăpezii, în apropiere de localitatea Alexandru Ioan Cuza, raionul Cahul.

La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori. Aceștia au reușit tractarea autovehiculelor blocate, iar în urma situației înregistrate, nimeni nu a avut de suferit.

Șoferii sunt atenționați să-și echipeze mașinile potrivit sezonului rece, iar în portbagajul mașinii să țină lopată, nisip și lanțuri. Totodată, este indicat ca bateria telefonului mobil să fie încărcată, iar în situații de risc cetățenii sunt rugați să apeleze numărul de urgență 112.

Foto: IGSU

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram