Iarna și-a intrat deja în drepturi în sudul țării, unde ninsorile din ultimele ore au provocat probleme. Un microbuz de rută, care transporta 15 pasageri și șapte mașini în care se aflau circa 13 persoane, au rămas blocate pe drum din cauza zăpezii, în apropiere de localitatea Alexandru Ioan Cuza, raionul Cahul.

La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori. Aceștia au reușit tractarea autovehiculelor blocate, iar în urma situației înregistrate, nimeni nu a avut de suferit.

Șoferii sunt atenționați să-și echipeze mașinile potrivit sezonului rece, iar în portbagajul mașinii să țină lopată, nisip și lanțuri. Totodată, este indicat ca bateria telefonului mobil să fie încărcată, iar în situații de risc cetățenii sunt rugați să apeleze numărul de urgență 112.

Foto: IGSU

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!