Elena Marian, mama deputatului fracțiunii Partidului Acțiune și Solidaritate, Radu Marian, a primit titlul de „Maestru în Artă”. Aceasta a fost decorată de președintele Igor Dodon și a ridicat ordinul la o ceremonie oficială care s-a desfășurat la Președinție.

Cristina Marian, sora deputatului Radu Marian, și-a felicitat mama pe Facebook, postând și poze de la eveniment.

Zi istorică pentru mama. A fost decorată cu ordinul de stat „Maestru în Artă”, de către președintele Republicii Moldova pentru contribuția în dezvoltarea țării. Mama, felicitări, suntem cei mai fericiți să te avem!”, a scris Cristina.

Mă bucur nespus pentru mama. Pe parcursul a peste 30 de ani a schimbat și modelat zeci de destine, inclusiv eu și frații mei, prin prisma a peste 200 de evenimente dedicate artei corale. Titulatura de „Maestru în Artă” reflectă încă o dată pasiunea și dedicația exemplară pentru meseria aleasă, un exemplu pentru noi toți. Auguri Mama!”, a scris tot pe Facebook Andriano Marian, fratele deputatului PAS.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!