/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Mama unui deputat din opoziție, decorată de președintele Igor Dodon

06 februarie 2020, ora 08:03

Elena Marian, mama deputatului fracțiunii Partidului Acțiune și Solidaritate, Radu Marian, a primit titlul de „Maestru în Artă”. Aceasta a fost decorată de președintele Igor Dodon și a ridicat ordinul la o ceremonie oficială care s-a desfășurat la Președinție.

Cristina Marian, sora deputatului Radu Marian, și-a felicitat mama pe Facebook, postând și poze de la eveniment.

Zi istorică pentru mama. A fost decorată cu ordinul de stat „Maestru în Artă”, de către președintele Republicii Moldova pentru contribuția în dezvoltarea țării. Mama, felicitări, suntem cei mai fericiți să te avem!”, a scris Cristina.

Mă bucur nespus pentru mama. Pe parcursul a peste 30 de ani a schimbat și modelat zeci de destine, inclusiv eu și frații mei, prin prisma a peste 200 de evenimente dedicate artei corale. Titulatura de „Maestru în Artă” reflectă încă o dată pasiunea și dedicația exemplară pentru meseria aleasă, un exemplu pentru noi toți. Auguri Mama!”, a scris tot pe Facebook Andriano Marian, fratele deputatului PAS.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram