Partidul Politic Șor este pregătit deja pentru alegerile prezidențiale, care vor avea loc în toamna acestui an. Mai mult, acesta ar avea deja și un candidat ales. Deputata Marina Tauber a refuzat însă să spună cine este. 

„Există doar un președinte al partidului și al țării. Acesta este Ilan Șor. Dacă nu era să existe limita de vârstă, el avea să fie candidatul. Dar în asemenea caz este o discriminare. Noi ne „gătim” și vom pregăti o surpriză. Vom face tot posibilul ca președintele să fie din partea Partidului Șor. – Știți cine este candidatul? – Probabil da”, a răspuns Tauber la emisunea „Puterea a patra” de la N4.

Acum o zi și președintele țării Igor Dodon declara că cel mai probabil va candida la următoarele alegeri prezidențiale. Șeful statului spune că poate acum să afirme faptul că se va avânta în cursa prezidențială, după ce a văzut ultimele sondaje în care ocupă locul de frunte.

Între timp, exponenții partidelor de dreapta declară că e necesar să identifice o candidatură comună pentru a o înainta la aceste alegeri.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!