/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Partidul Șor ar avea deja un candidat pentru prezidențiale. Dacă nu era limita de vârstă, avea să fie Ilan Șor

06 februarie 2020, ora 20:54

Partidul Politic Șor este pregătit deja pentru alegerile prezidențiale, care vor avea loc în toamna acestui an. Mai mult, acesta ar avea deja și un candidat ales. Deputata Marina Tauber a refuzat însă să spună cine este. 

„Există doar un președinte al partidului și al țării. Acesta este Ilan Șor. Dacă nu era să existe limita de vârstă, el avea să fie candidatul. Dar în asemenea caz este o discriminare. Noi ne „gătim” și vom pregăti o surpriză. Vom face tot posibilul ca președintele să fie din partea Partidului Șor. – Știți cine este candidatul? – Probabil da”, a răspuns Tauber la emisunea „Puterea a patra” de la N4.

Acum o zi și președintele țării Igor Dodon declara că cel mai probabil va candida la următoarele alegeri prezidențiale. Șeful statului spune că poate acum să afirme faptul că se va avânta în cursa prezidențială, după ce a văzut ultimele sondaje în care ocupă locul de frunte.

Între timp, exponenții partidelor de dreapta declară că e necesar să identifice o candidatură comună pentru a o înainta la aceste alegeri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram