Prima doamnă a Ucrainei este sărbătorită astăzi. Elena Zelenskaya împlinește 42 de ani. Cu această ocazie, soțul său Vladimir Zelensky i-a transmis, prin intermediul paginii sale de Facebook, un mesaj emoționant.

„Să te iubesc. Să te admir. Să fiu mândru cu tine. Să văd reflexia ta în ochii copiilor noștri. Să îți simt grija și susținerea. Să fiu liniștit și încrezător, știind că tu ești mereu alături. Să mă gândesc cum vei reacționa la vești mai mult sau mai puțin bune. Să te aștept acasă cu aceiași fiori ca la prima întâlnire. Să vorbesc din priviri atunci când cuvintele sunt în plus. Să râdem și să ne fie dor împreună. Să merge, prin viață la distanța unei atingeri, fără să pierdem legătura pentru nicio clipă. Asta e fericirea umană. Cel puțin, pentru mine…pentru că fericirea mea ești tu. Te felicit de ziua ta, iubita mea. Îți mulțumesc pentru fiecare cuvânt și pentru fiecare privire, pentru fiecare pas pe care l-am făcut împreună. Ne așteaptă încă multe împreună. Avem în față o cale cu multe cotituri necunoscute și cu multe impresii extraordinare și acest fapt mă bucură enorm, pentru că împreună cu time, voi reuși orice pe lume”, a scris Vladimir Zelesnky pe pagina sa de Facebook, unde a încărcat și o fotografie alături de soție.

Vladimir și Elena Zelensky s-au căsătorit în anul 2003. Cuplul are împreună un băiat de 15 ani și altul de 7 ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!