Expertiza medico-legală a arătat cum au murit cei trei tineri de la Hâncești, descoperiți într-o casă din oraș. Conform rezultatelor, fata de 21 de ani și băieții de 25 de ani și-au pierdut viața după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

„În cadrul urmăririi penale, au mai fost dispuse un șir de expertize în vederea elucidării tuturor circumstanțelor cauzei. În funcție de concluziile expertizelor dispuse, urmează să fie adoptate o hotărâre pe acest caz”, potrivit purtătoarei de cuvânt a IP Hâncești, Cristina Vicol.

Amintim că cadavrele celor trei tineri au fost descoperite în casa tatălui unuia dintre ei, în seara zile de 16 decembrie anul trecut. Unul dintre tinerii decedați se întorsese cu o zi mai devreme de la muncă de peste hotare. Ieri, împreună cu cel de-al doilea tânăr, care muncea în calitate de șofer de taxi și tânăra care era dispecer la o companie de taxi ar fi consumat diverse produse alimentare și alcool. Pe trupurile neînsuflețite ale victimelor nu au fost depistate semne de moarte violentă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!