Șoferița care acum câteva zile a accidentat mortal o femeie de 23 de ani la Ialoveni și a fugit de la fața locului, a fost găsită de polițiști. 

Aceasta are vârstă de 40 de ani și este locuitoare a oraşului Cimişlia. În momentul tragediei, femeia se afla la volanul unui automobilul de marcă „Schoda Kodiaq”.

Ea a fost reținută pentru 72 ore și urmează să fie audiată pentru a se stabili toate circumstanțele producerii accidentului.

Amintim că o tânără de 23 de ani din satul Răzeni, raionul Ialoveni, a fost tamponată mortal pe 2 februarie pe taseul Chișinău – Cimișlia. Polițiștii bănuiesc că accidentul s-a produs din motiv că femeia ar fi traversat neregulamentar strada.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!