/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Anunț oficial! Cea de-a treia persoană din anturajul lui Plahotniuc care a primit altă identitate este milionarul Vaja Jhashi

missing
06 februarie 2020, ora 16:06

Președintele Igor Dodon a confirmat că cea de-a treia persoană care a primit o altă identitate, împreună cu fostul lider al Partidului Democrat Vladimir Plahotniuc și Serghei Iaralov, este milionarul Vaja Jhashi.

Anunțul a fost făcut de șeful statului în cadrul unei noi emisiuni „Președintele Răspunde”.

„În noiembrie anul trecut, după ședința Consiliului Suprem de Securitate, v-am informat că am primit informații că sunt două persoane, care în opinia SIS-ului și altor structuri au obținut a doua identitate ilegal. Am spus că una este Plahotniuc, dar a doua nu am numit-o, pentru că Serviciul a spus că este informație secretă. Astăzi pot să vă spun că a doua persoană nu este Iaralov, dar este Vaja Jhashi”, a declarat Dodon.

Mai devreme, holdingul „Trans-Oil Group” a emis un comunicat de presă în care a negat faptul că Vaja Jhasi ar deține identitate dublă. Declarăm cu toată responsabilitatea că această informație este mincinoasă”, afirmau reprezentanții companiei.

Vaja Jhashi a fost membru al Consiliului de Administrare al Asociaţiei Oamenilor de Afaceri a lui Vlad Plahotniuc. De asemenea, omul de afaceri a fost prim-vicepreședinte al Consiliului de Administrație al „Victoriabank” când președinte al Consiliului era Vlad Plahotniuc, dar și acționar la „OTIV Prime Holding”, companie care îi aparține tot lui Plahotniuc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram