/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Parlamentul se întrunește în prima ședință din sesiunea de primăvară. Greceanîi: A fost pregătita agenda pentru două săptămâni

missing
06 februarie 2020, ora 09:49

Deputații revin azi în ședințe plenare. La ora zece va începe prima ședință din sesiunea de primăvară. Președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a declarat azi, în cadrul unui briefing de presă, că biroul Permanent al Legislativului a întocmit agenda ședințelor plenare pentru următoarele două săptămâni. 

Deși unii deputați au cerut ca membri ai Guvernului să fie chemați la raport, șefa Legislativului spune că cei din Executiv vor veni în Parlament cu un raport complex după ce se vor face 100 de zile de la învestirea noului Executiv.

„Am convenit cu domnul premier că după îndeplinirea a 100 de zile a Guvernului va veni în Parlament și va raporta pe toate subiectele”, a spus Zinaida Greceanîi.

Sesiunea parlamentară de primăvară vară se va încheia aproape de luna august.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram