Deputații revin azi în ședințe plenare. La ora zece va începe prima ședință din sesiunea de primăvară. Președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a declarat azi, în cadrul unui briefing de presă, că biroul Permanent al Legislativului a întocmit agenda ședințelor plenare pentru următoarele două săptămâni. 

Deși unii deputați au cerut ca membri ai Guvernului să fie chemați la raport, șefa Legislativului spune că cei din Executiv vor veni în Parlament cu un raport complex după ce se vor face 100 de zile de la învestirea noului Executiv.

„Am convenit cu domnul premier că după îndeplinirea a 100 de zile a Guvernului va veni în Parlament și va raporta pe toate subiectele”, a spus Zinaida Greceanîi.

Sesiunea parlamentară de primăvară vară se va încheia aproape de luna august.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!