Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale Uninominale numărul 38 Hâncești l-a înregistrat pe liberalul Dorin Chirtoacă în calitate de candidat al Mișcării Politice „Unirea” pentru funcția de deputat în cadrul alegerilor parlamentare noi din 15 martie 2020.

Tot azi, CECEU Hâncești l-a înregistrat pe Vitalie Balinschi, desemnat de Partidul Politic “ȘOR”, în calitate de candidat la funcția de deputat la alegerile parlamentare noi din 15 martie în circumscripția respectivă.

Până acum s-au mai înregistrat oficial în cursă Ion Mereuță de la PDM, Ștefan Gațcan de la PSRM și Olesea Stamate de la PAS.

De asemenea, și-au mai exprimat intenția Grigore Cobzac care este candidat independent.  Candidatul Partidului Politic „Șor” este Vitalie Balinschi. Acesta și-a depus ieri actele la CECE Hâncești.

Anterior, PUN și-a înaintat un candidat – pe Vlad Țurcanu, care însă s-a retras în favoarea lui Grigore Cobzac. De asemenea, Mihai Druță a fost propus de PPDA pentru această circumscripție, însă acesta a refuzat să fie candidatul formațiunii dacă nu are susținere politică din partea formațiunilor de dreapta.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!