/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Câți bani câștigă Emilian Crețu din Instagram și ce poreclă avea în copilărie

missing
07 februarie 2020, ora 18:34

Emilian Crețu este unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din Republica Moldova. Actorul a dezvăluit câți bani câștigă din Instagram, dar și ce poreclă a avea pe când era copil.

Eu am înțeles că pot face bani pe internet șase ani în urmă. Prima mea publicitate am făcut-o cu 100 de euro. Asta pentru mine era o avere. Eu primesc foarte multe oferte de a face publicitate, dar nu le accept pe toate. 

O să pornim de la o sumă de 100 de euro, unde creşte – instastory, postare e altceva. Primul meu contract a fost de 500 de euro, acum un an şi ceva în urmă, când nu aveam 100 de mii de urmăritori. Acum contractul e mult mai scump, un instastory… dar depinde foarte mult şi de firmă. Este foarte important pentru că eu nu sunt tâmpit. De exemplu – o domnişoară care creează bijuterii şi „Emilian te rog, uite am un cadou pentru tine, poţi?”, eu înţeleg că ea mi-l dă pentru că mă iubeşte, dar oricum are un mic gând poate m-a pune pe Instagram – niciodată nu iau nici un leu pentru asta sau câte cadouri am primit eu, n-am luat nici un leu.

În cazul în care sunt firme, companii mari, unde fac diferite tombole… sunt contracte foarte mari, unde eu nu fac reclama per postare sau per instastory, fac contract per lună, per două luni, trei luni, per an. Un contract este de câteva mii de euro, şi dacă zic  – câteva nu-i mai puţin de 1000-2000 de euro. Aici depinde foarte mult ce vrea clientul, ce o să fie în acel contract” a spus actorul într-un offline cu Doina Chiorescu.

Emilian Crețu a mai spus cum a fost poreclit în copilărie și de unde vine acest nume.

„<<Mișa hulpea>> era porecla mea din sat. Toți îmi spuneau Mișa. Eu în acte sunt Emilian, iar porecla tatălui meu era hulpea. De aici a și apărut această poreclă.”

În 2019, pe rețeaua Fecabook Emilian Crețu (Da, Sunt Român), se poziționează pe primul loc, cu peste 180 de mii de urmăritori, potrivit Gramatic Social Media Report din ianuarie 2019.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram