/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Comentariul lui Chiril Gaburici după ce a fost acuzat că și-a schimbat datele din pașaport

07 februarie 2020, ora 11:29

Fostul premier Chiril Gaburici neagă că și-ar fi schimbat datele din actele de identitate, așa cum a anunțat cu puțin timp în urmă deputatul Chiril Moțpan. 

Contactat de TV8 pentru o reacție, Gaburici a răspuns scurt: „Nu am schimbat nimic” și ne-a urat o zi bună.

Chiril Moțpan a declarat că fostul premier și-a schimbat patronimicul în acte din Vasile în Valeriu și bănuiește că a făcut acest lucru din cauza dosarului penal pe care îl avea în Rusia pentru trecere ilegală a frontierei şi folosirea actelor false. Autoritățile ruse îl anunțase în căutare pe Gaburici.

Chiril Gaburici, presupun că este vorba despre ex-prim-ministrul R. Moldova, dar nu vreau să insist foarte mult asupra acestui lucru. Conform unei informații operative, în 2015, el și-ar fi schimbat patronimicul din Vasile în Valeri. IDNP-ul este același. De ce a avut nevoie? Pentru că în 2011 a fost anunțat în căutare de Federația Rusă în baza unui dosar penal. Urmează să verificăm aceste informații și să ne convingem că este așa sau nu, iar dacă am greșit, o să-mi cer scuze de la domnul Gaburici”, a spus Chiril Moțpan în cadrul unei conferințe de presă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram