/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Cum se circulă în capitală în primele ore ale dimineții? Lista străzilor care trebuie evitate

missing
07 februarie 2020, ora 10:07

Chiar dacă drumurile din capitală sunt practicabile, pe unele străzi se circulă în condiții de iarnă. Pentru a evita situațiile problematice de circulație, autoritățile recomandă șoferilor să ocolească drumurile în pantă. Este vorba de străzile Ganea, Timiş, Poştei, Vadul lui Vodă, Paris, Podul Înalt, Căuşeni şi Uzinelor.

Primăria municipiului Chișinău informează despre situația în oraș la ora 09:00, ca urmare a condițiilor meteo. La linie au fost emise 321 troleibuze şi 106 autobuze. Transportul electric circulă pe toate rutele conform programului, inclusiv spre suburbii. Cât privește autobuzele, acestea de asemenea circulă conform programului.

Foto: chisinau.md

Serviciile de profil, în comun cu Inspectoratul Național de Patrulare, sunt pregătite să intervină pentru depășirea situațiilor problematice apărute.

Regia locativ-comunală a activat noaptea cu 31 de utilaje cu perie și lamă, pe trotuare și la trecerile de pietoni. De la ora 04:00, Regia lucrează cu 12 utilaje cu perie și sărărițe, precum și la presărarea materialului antiderapant pe trotuare.

Foto: chisinau.md

La ora 06:00, patru sute de muncitori au intervenit la combaterea poleiului în curțile de blocuri, pe trotuare și trecerile de pietoni. Același gen de lucrări au fost îndeplinite și de către angajații Agenției de Gestionare a Spațiilor Verzi pe trotuarele din parcuri și scuaruri.

Pe parcursul nopții trecute, „Exdrupo” a lucrat cu 37 de autospeciale, la curățarea zăpezii și împrăștiere de antiderapant. Drumarii au presărat 247 tone de antiderapant și 4,5 tone de sare.

În caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo, cetățenii sunt chemați să apeleze Dispeceratul Central Municipal.

Foto: chisinau.md

Foto: chisinau.md

Foto: chisinau.md

Foto: chisinau.md

Foto: chisinau.md

Foto: chisinau.md

Foto: chisinau.md

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram