/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Trei indivizi din Chișinău, condamnați la pedepse mai aspre la Curtea de Apel, pentru vânzarea heroinei. Decizia magistraților

07 februarie 2020, ora 11:09

Doi bărbați și o femeie din Chișinău au fost condamnați pe 4 februarie la pedepse mai aspre pentru păstrarea și vânzarea heroinei, în proporții deosebit de mari. Decizia a fost luată de către judecătorii Curții de Apel Chișinău. Magistrații au dispus executarea pedepsei de către membrii grupului criminal în penitenciar de tip închis.

Inculpații, pe parcursul a două luni ale anului 2015, au păstrat droguri destinate pentru vânzare. Substanțele narcotice erau distribuite în raza municipiului Chișinău, informează Procuratura Generală.

În 2017, judecătorii i-au condamnat pe indivizi doar la pedepse cu amendă și cu suspendare condiționată a pedepsei. După rejudecarea cauzei, un bărbat și o femeie, ambii de 40 de ani, au fost condamnați la a câte opt ani de închisoare.

Ei au fost lipsiți de dreptul de a practica activitate farmaceutică pentru o perioadă de trei ani, după executarea pedepsei.

În cazul celui de-al treilea membru al grupului criminal organizat, un bărbat de 49 de ani, acesta a fost condamnat la nouă ani închisoare, cu privarea dreptului de a practica activitate farmaceutică timp de patru ani.

Potrivit legii, această hotărâre poate fi supusă recursului la Curtea Supremă de Justiție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram