/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Un consilier municipal ar putea trece în funcția de deputat

missing
07 februarie 2020, ora 16:22

Consilierul socialist din Consiliul Municipal Chișinău,  Nichita Țurcan, ar putea veni în Parlament în locul regretatului deputat Ivan Zabunov, care s-a stins din viață în această dimineață, la vârsta de 71 de ani. 

Nichita Țurcan a fost pe locul 35 în lista înaintată de Partidul Socialiștilor la alegerile parlamentare din februarie 2019. Țurcan are  30 de ani și este din 2018 membru al Consiliului Rebublican al PSRM.

Țurcan a activat în calitate de șef al Centrului informațional al PSRM, unde a fost remunerat cu 65 de mii de lei în 2018. Alte 21 de lei le-a acumulat din indemnizațiile de consilier municipal.

Astăzi, s-a aflat despre decesul deputatului socialist Ivan Zabunov. Acesta suferea de o boală gravă și era internat de ceva timp în spital, iar medicii îi amputase un picior.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram