Consilierul socialist din Consiliul Municipal Chișinău,  Nichita Țurcan, ar putea veni în Parlament în locul regretatului deputat Ivan Zabunov, care s-a stins din viață în această dimineață, la vârsta de 71 de ani. 

Nichita Țurcan a fost pe locul 35 în lista înaintată de Partidul Socialiștilor la alegerile parlamentare din februarie 2019. Țurcan are  30 de ani și este din 2018 membru al Consiliului Rebublican al PSRM.

Țurcan a activat în calitate de șef al Centrului informațional al PSRM, unde a fost remunerat cu 65 de mii de lei în 2018. Alte 21 de lei le-a acumulat din indemnizațiile de consilier municipal.

Astăzi, s-a aflat despre decesul deputatului socialist Ivan Zabunov. Acesta suferea de o boală gravă și era internat de ceva timp în spital, iar medicii îi amputase un picior.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!