Un tânăr a fost împușcat mortal, în apropierea locuinței sale din New York, în timp ce transmitea live pe Facebook, potrivit Digi24. Poliția îl caută pe făptaș.

Jeremiah Dickey a fost găsit împușcat, marți, pe o stradă din Brooklyn, potrivit oamenilor legii. Victima a fost transportată de urgență la spital, unde medicii i-au constatat decesul.

În imaginile transmise pe Facebook, tânărul cânta o melodie auzită dintr-o mașină. Imediat s-au auzit cinci focuri de armă. Platforma de socializare a anunțat că a șters imaginile, potrivit unei declarații pentru CNN. „Este un incident îngrozitor. Gândurile noastre se îndreaptă spre familia tânărului”, au transmis reprezentanții Facebook.

„Nu ar trebui să stau aici, suspinând după fiul meu, în timp ce atacatorii sunt liberi. Îmi este dor de el”, a declarat și mama victimei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!