/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Unde fuge inspirația de 14 februarie?

07 februarie 2020, ora 16:38

Parcă-și ia vacanță. Se ascunde într-un colț. Se camuflează sub frazele de genul „hai că mai am timp”. Pe scurt, refuză categoric să colaboreze. Și atunci, când dai de data de 13, te panichezi ca un adolescent care nu și-a făcut tema.

„Și dacă nu găsesc cerceii de culoarea care trebuie?”, „Și dacă florile vor fi de 3 ori mai scumpe mâine?” Un singur gând la ziua celor 2 oameni străpunși de săgeata lui Cupidon pe mulți îi lasă fără grai, îi alungă în depresie și le adaugă niște peri albi la podoaba capilară.

Dacă după lungi ore de chinuri nu-ți vine în minte nimic mai original decât un parfum sau o cutie de cafea, ia de aici câteva idei inspirate. Nici nu știi cum îți surprinzi jumătatea. Citește lista cu voce tare și încearcă să-ți imaginezi reacția ei/lui când ar primi:

Invitație la un concert simfonic

Cină romantică în doi, într-un restaurant & mini-galerie de artă

Prânz în cel mai trendy restaurant din Chișinău 

O pereche de ochelari de soare de brand

Curs de actorie pentru adulți

 și, bineînțeles,

Flori cu livrare 

Ia recunoaște, îți face cu ochiul vreo variantă de aici? Și dacă mai afli că toate sunt cu reducere, direct din telefonul tău cu număr Moldcell?

Uite cum funcționează:

  • Intri în aplicația My Moldcell (pentru absolut toți abonații);
  • Alege Mclub în meniul aplicației;
  • Cauți oferta care ți-a plăcut mai mult;
  • Apeși pe buton și activezi automat reducerea;
  • Prezinți notificarea despre reducere înainte de a cere nota de plată și…
  • savurați o seară de 14 februarie așa cum ați visat.

Și acum, desertul: aceste reduceri le poți avea oricând, nu doar de Ziua Îndrăgostiților sau altă ocazie. Această magie a reducerilor se numește Mclub și e un program de loialitate care înlocuiește zeci de carduri de reducere pe care le tot porți cu tine în portofel.

Aici ai nevoie doar de telefon, care e și așa mereu cu tine. Zeci, sute, mii de reduceri te așteaptă să le descoperi pe mclub.md. Apasă aici pe Follow, ca să nu te obosești să dai search. Și ofertele vor veni singure la tine.

Un 14 februarie romantic să aveți și plin de ide inspirate!

P*

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram