/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Accident în apropiere de Aeroport! Un „Chrysler” s-a tamponat într-un copac

07 februarie 2020, ora 15:16

Un accident rutier s-a produs în această dimineață în apropiere de Aeroportul Chișinău. Un automobil de marca „Chrysler” s-a tamponat într-un copac pe bulevardul Dacia, în jurul orei 07:44.  

Șoferul nu a ținut cont de condițiile meteo și nu a adaptat viteza în timpul deplasării. Din acest motiv, el a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un arbore, a comunicat ofițera de presă a DP Chișinău, Natalia Stati.

În urma accidentului rutier nimeni nu a avut de suferit și alți conducători auto nu au fost implicați. Șoferul riscă șase puncte de penalizare și amendă de 1500 de lei.

Sursa video: Facebook/ Sergiu Postica

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram