/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Delia împlinește astăzi 38 de ani. Mesajul emoționant al mamei sale

missing
07 februarie 2020, ora 19:00

Interpreta română Deliei împlinește astăzi frumoasa vârstă de 38 de ani. Cu ocazia zilei sale de naștere, mama sa Gina Matache i-a pregătit un clip video însoțite cu câteva fotografii din copilărie. 

În dreptul postării, cântăreața a scris: „Colaj făcut de mamiiiii!! Mami te iubesc”.

Fanii săi nu au ezitat și au felicitat-o pe artistă.

 

View this post on Instagram

 

Colaj facut de mamiiiii!! Mami te iubesc @ginamatache7 ✨✨✨ #happybirthdaytome

A post shared by Delia (@delia) on

 

Delia s-a născut pe data de 7 februarie 1982, în București. A absolvit Liceul de Muzică „Dinu Lipatti” după cinci ani de studiu al pianului și lecții particulare pentru flaut. Delia alege a-și continua studiile, urmând cursuri la Universitatea Națională de Muzică București. Artista a fost încurajată și susținută pentru a-și urma visul de a deveni un star de către mama sa, Gina, solistă de muzică populară. Delia mai are un frate, Eduard, și o soră Oana.

Interpreta a debutat în industria muzicală în anul 1999, la vârsta de 17 ani, fiind încă la liceu, în clasa a XI-a. Alături de Nicolae Marin, cunoscut sub numele de scenă Nick, cei doi au format trupa N&D, acesta fiind principalul compozitor al trupei. Cu N&D, Delia a cunoscut succesul la nivel național. Cei doi au lansat trei albume împreună, între 1999 și 2003, denumite „Altfel”, „Face ce vreau” și „Nu e vina mea”. Acestea au conținut single-uri care au rămas în topurile muzicale pentru mai mulți ani, incluzând hitul „Vino la mine”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram