/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Detalii despre cei doi bărbați care au violat o angajată a Procuraturii, după o petrecere corporativă

missing
08 februarie 2020, ora 16:42

Cei doi bărbați care au violat, în luna decembrie a anului trecut, o angajată a Procuraturii după o petrecere corporativă se află în arest la domiciliu. Informația a fost confirmată pentru tv8.md de către purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale Maria Vieru. 

Curtea de Apel le-a schimbat măsura de reprimare din arest – în arest la domiciliu” a spus Vieru.

Învinuiții sunt acuzați de viol, privarea ilegală de libertate și acțiuni violente cu caracter sexual.

Inițial, ambii au fost reținuți, iar ulterior, plasați în arest preventiv.

La moment, dosarul acestora se află la etapa de finalizare, iar procuratura va informa suplimentar despre transmiterea dosarului în judecată.

În noaptea de 27 spre 28 decembrie 2019 mai mulți bărbați din afara colectivului  Procuraturii ar fi profitat de starea de ebrietate a uneia dintre angajatele și ar fi urcat-o într-o mașină și au dus-o într-un apartament. Acolo femeia ar fi fost violată.

Vezi și:

/VIDEO/ Detalii în cazul procurorei, care ar fi fost violată de doi bărbați. Momentul în care este târâtă într-un taxi

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram