Cei doi bărbați care au violat, în luna decembrie a anului trecut, o angajată a Procuraturii după o petrecere corporativă se află în arest la domiciliu. Informația a fost confirmată pentru tv8.md de către purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale Maria Vieru. 

Curtea de Apel le-a schimbat măsura de reprimare din arest – în arest la domiciliu” a spus Vieru.

Învinuiții sunt acuzați de viol, privarea ilegală de libertate și acțiuni violente cu caracter sexual.

Inițial, ambii au fost reținuți, iar ulterior, plasați în arest preventiv.

La moment, dosarul acestora se află la etapa de finalizare, iar procuratura va informa suplimentar despre transmiterea dosarului în judecată.

În noaptea de 27 spre 28 decembrie 2019 mai mulți bărbați din afara colectivului  Procuraturii ar fi profitat de starea de ebrietate a uneia dintre angajatele și ar fi urcat-o într-o mașină și au dus-o într-un apartament. Acolo femeia ar fi fost violată.

Vezi și:

/VIDEO/ Detalii în cazul procurorei, care ar fi fost violată de doi bărbați. Momentul în care este târâtă într-un taxi

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!