Garajele care sunt instalate ilegal în Chișinău ar putea să „dispară” peste o săptămână, iar în loc ar putea fi construite parcări. Despre asta a anunțat pe pagina sa de Facebook, primarul general Ion Ceban. 

Pretorii municipiului Chișinău au la dispoziție o săptămână să urgenteze inventarierea tuturor garajelor amplasate ilegal în fiecare sector al capitalei pentru a fi demontate și evacuate, iar în aceste locuri să venim cu propuneri de a construi parcări.

Totodată, să fie realizată inventarierea anexelor şi șurelor construite ilegal de locatari în curțile blocurilor.

Rog cetățenii să fie înțelegători și să coopereze cu autoritățile. Noi realizăm toate acțiunile în conformitate cu legislația în vigoare”, a scris Ceban. 

În martie anul trecut, fostul prima general Ruslan Codreanu anunațase că au fost evacuate circa 43 de garaje din metal, instalate neautorizat.

Atunci, Codreanu a emis o dispoziție prin care cere subdiviziunilor Primăriei să facă o inventariere a tuturor garajelor amplase ilegal. Potrivit dispoziției fostul primar, garajele amplasate neautorizat trebuiau să fie evacuate până pe data de 31 iulie 2019.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!