/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Garajele din Chișinău, instalate ilegat urmează să fie evacuate. În loc ar putea fi construite parcări

missing
08 februarie 2020, ora 14:39

Garajele care sunt instalate ilegal în Chișinău ar putea să „dispară” peste o săptămână, iar în loc ar putea fi construite parcări. Despre asta a anunțat pe pagina sa de Facebook, primarul general Ion Ceban. 

Pretorii municipiului Chișinău au la dispoziție o săptămână să urgenteze inventarierea tuturor garajelor amplasate ilegal în fiecare sector al capitalei pentru a fi demontate și evacuate, iar în aceste locuri să venim cu propuneri de a construi parcări.

Totodată, să fie realizată inventarierea anexelor şi șurelor construite ilegal de locatari în curțile blocurilor.

Rog cetățenii să fie înțelegători și să coopereze cu autoritățile. Noi realizăm toate acțiunile în conformitate cu legislația în vigoare”, a scris Ceban. 

În martie anul trecut, fostul prima general Ruslan Codreanu anunațase că au fost evacuate circa 43 de garaje din metal, instalate neautorizat.

Atunci, Codreanu a emis o dispoziție prin care cere subdiviziunilor Primăriei să facă o inventariere a tuturor garajelor amplase ilegal. Potrivit dispoziției fostul primar, garajele amplasate neautorizat trebuiau să fie evacuate până pe data de 31 iulie 2019.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram