/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Patru persoane, grav rănite într-un accident de telescaun în Elveţia

missing
08 februarie 2020, ora 11:24

Patru persoane au fost grav rănite în momentul în care telescaunul în care se aflau s-a prăbuşit de la o înălţime de zece metri într-o staţiune de schi din Elveţia, a anunţat vineri poliţia locală, transmite Agerpres

Conform investigaţiilor iniţiale, accidentul a avut loc joi seară, după ce o coardă ataşată la un utilaj de tasat zăpada a lovit telescaunul, provocând prăbuşirea acestuia.

Cei patru pasageri, cu vârste cuprinse între 33 şi 40 de ani, se întorceau joi seară, în jurul orei locale 22:00, de la schi în momentul în care s-a produs accidentul.

Toţi patru au fost grav răniţi, doi dintre ei fiind în stare critică. Patru elicoptere i-au transportat la diferite spitale.

Alţi şase pasageri au fost recuperaţi nevătămaţi din telescaun.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram