Suspiciunea de coronavirus a fost infirmată în cazul profesoarei din Suceava recent întoarsă din China. Potrivit primelor analize, femeia nu are coronavirus. În schimb, ea a ieșit pozitiv de gripă AH3.

Femeia a fost transportată la Institutului Național pentru Boli Infecțioase “Matei Balș” din București, transmite digi24.

Inițial, medicii din România au precizat că femeia de 33 de ani s-a întors recent din China şi s-a prezentat la spital cu simptome de gripă. După investigaţii, medicii au constatat că profesoara de engleză prezintă simptome similare cu cele evidenţiate în cazul îmbolnăvirii cu coronavirus. Din acest motiv, medicii au luat decizia de a o izola de urgenţă în secţia de boli infecţioase a spitalului.

În timp ce era transportată aceasta a fost scăpată de paramedici, în faţa intrării Spitalului Județean din Suceava.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!