/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Profesoara din România care a venită din China nu are coronavirus, dar are gripă - tulpina AH3

missing
08 februarie 2020, ora 19:02

Suspiciunea de coronavirus a fost infirmată în cazul profesoarei din Suceava recent întoarsă din China. Potrivit primelor analize, femeia nu are coronavirus. În schimb, ea a ieșit pozitiv de gripă AH3.

Femeia a fost transportată la Institutului Național pentru Boli Infecțioase “Matei Balș” din București, transmite digi24.

Inițial, medicii din România au precizat că femeia de 33 de ani s-a întors recent din China şi s-a prezentat la spital cu simptome de gripă. După investigaţii, medicii au constatat că profesoara de engleză prezintă simptome similare cu cele evidenţiate în cazul îmbolnăvirii cu coronavirus. Din acest motiv, medicii au luat decizia de a o izola de urgenţă în secţia de boli infecţioase a spitalului.

În timp ce era transportată aceasta a fost scăpată de paramedici, în faţa intrării Spitalului Județean din Suceava.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram