/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Sandu spune că oficialii de la Bruxelles sunt supărați pe Dodon: „Președintele vânează persoane importante ca să-și facă poze”

08 februarie 2020, ora 09:00

Maia Sandu spune că oficialii de la Bruxelles sunt supărați pe președintele Igor Dodon pentru că i-a mințit atunci când le-a promis că va sprijini Guvernul condus de președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS). 

„Vorbesc de oameni din importante instituții europene… Șeful statului vânează persoane importante internaționale ca să-și facă poze. Oamenii mi s-au plâns la câteva întâlniri, pe care le-am avut în această săptămână, în afara țării”, despre aceasta a declarat Maia Sandu în cadrul emisiunii Politica Nataliei Morari de la TV8.

Cât ține de actualul Guvern, președinta PAS a spus că: „Executivul Chicu nu este recunoscut ca un partener serios, la Bruxelles. Oamenii se uită foarte sceptic la această guvernare. Sunt de trei luni în oficii și nu au avut nicio invitație acolo, asta tot despre ceva vorbește”.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram