Maia Sandu spune că oficialii de la Bruxelles sunt supărați pe președintele Igor Dodon pentru că i-a mințit atunci când le-a promis că va sprijini Guvernul condus de președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS). 

„Vorbesc de oameni din importante instituții europene… Șeful statului vânează persoane importante internaționale ca să-și facă poze. Oamenii mi s-au plâns la câteva întâlniri, pe care le-am avut în această săptămână, în afara țării”, despre aceasta a declarat Maia Sandu în cadrul emisiunii Politica Nataliei Morari de la TV8.

Cât ține de actualul Guvern, președinta PAS a spus că: „Executivul Chicu nu este recunoscut ca un partener serios, la Bruxelles. Oamenii se uită foarte sceptic la această guvernare. Sunt de trei luni în oficii și nu au avut nicio invitație acolo, asta tot despre ceva vorbește”.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!