Mai mulți oameni au murit azi, după ce un soldat thailandez i-a împușcat în Nakhon Ratchasima (cunoscut și sub nunele Korat), oraș aflat la peste 200 de kilometri nord-est de capitala thailandeză Bangkok, relatează Digi24.

Atacul armat a avut loc lângă un centru comercial, iar mai multe persoane au filmat o parte din împușcături.

Potrivit informațiilor de la această oră, soldatul a furat un vehicul de la garnizoană, înainte de a deschide focul asupra oamenilor din oraș cu ceea ce pare a fi o armă automată.

Presa locală scrie că cel puțin 12 persoane ar fi murit.

Un purtător de cuvânt al ministerului apărării a declarat pentru BBC că Jakraphanth Thomma și-a atacat superiorul, apoi a deschis focul în garnizoană. Ulterior, el a deschis focul și asupra unui templu budist și la centrul comercial.

Incidentul este în curs de desfășurare, atacatorul ascunzându-se în subsolul centrului comercial.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!