/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/FOTO/ O mașină, spulberată de un tren de pe ruta Sankt Petersburg - Chișinău, lângă Tătărești. Un om a murit!

missing
09 februarie 2020, ora 10:49

Accident cumplit la trecerea la nivel cu calea ferată de la Tătărești, raionul Strășeni! O mașină a fost spulberată de un tren de pe ruta Sankt – Petersburg – Chișinău. Un bărbat a murit pe loc, iar altul a ajuns la spital în stare gravă.

Accidentul s-a produs în jurul orei 08:35 dimineața. La volanul automobilului de model Nissan Qashqai se afla un bărbat de 65 de ani, locuitor al municipiului Chișinău. Șoferul ar fi ignorat normele rutiere la nivel cu calea ferată care nu avea barieră. Mașina a fost lovită lateral de tren, șoferul decedând pe loc, iar pasagerul acestuia, un bărbat de 61 de ani a fost transportat la Spitalul raional Strășeni în stare gravă.

Pe cazul dat a fost pornit un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Urmează a fi efectuată expertiza medico-legală pentru a stabili dacă bărbatul aflat la volanul a consumat alcool.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram