Accident cumplit la trecerea la nivel cu calea ferată de la Tătărești, raionul Strășeni! O mașină a fost spulberată de un tren de pe ruta Sankt – Petersburg – Chișinău. Un bărbat a murit pe loc, iar altul a ajuns la spital în stare gravă.

Accidentul s-a produs în jurul orei 08:35 dimineața. La volanul automobilului de model Nissan Qashqai se afla un bărbat de 65 de ani, locuitor al municipiului Chișinău. Șoferul ar fi ignorat normele rutiere la nivel cu calea ferată care nu avea barieră. Mașina a fost lovită lateral de tren, șoferul decedând pe loc, iar pasagerul acestuia, un bărbat de 61 de ani a fost transportat la Spitalul raional Strășeni în stare gravă.

Pe cazul dat a fost pornit un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Urmează a fi efectuată expertiza medico-legală pentru a stabili dacă bărbatul aflat la volanul a consumat alcool.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!